Holdet bag Stubhusrevyen

Bente Frølund Madsen

Bente har været med i revyen alle årene både som skuespiller og som trofast hjælper med alle de forberedelser der hører med til en revy. Hun er en af de mange ildsjæle der sørger for at revyen kan gennemføres. Bente er med i bestyrelsen, i forfattergruppen og i PR-gruppen. I år er det også Bente, der møder op i Støvrings butikker som sponsor indsamler.

Bente elsker at stå på scenen foran publikum og er altid klar til at give den fuld gas i sine mange forskellige roller.

Maria Nortvig Kjeldsen

Maria er en af dem der gør at det er sjovt at lave revy.

Maria møder altid op med godt humør og hun er altid parat til at tage imod alle de udfordringer hun får, hvilket kan ses i hendes mange forskellige roller på scenen. Maria er også medlem af bestyrelsen

Ane Batsberg

Når Ane går på scenen er hun altid klar til at give den gas både i sange og i sketch. Hun spreder godt humør med sin skønne latter, når der øves. Det er altid skønt at være i selskab med Ane, og hun er en af dem, der gør det sjovt at være med i revyen.

Kenneth Hougaard

Kenneth har været en meget aktiv person i revyen lige siden den startede. Kenneth er udover at stå på scenen også med i forfattergruppen, PR gruppen og bestyrelsen. Han er en af de helt store ildsjæle på holdet, og han er altid klar til at hjælpe. Uanset hvilke opgaver, han bliver stillet, så løser han dem hurtigt og effektivt.

Trine Heebøl Nygaard

Trine kom med på holdet i 2020 som medlem af forfattergruppen. Da vi manglede skuespillere på scenen i 2020, sprang Trine hurtigt til og fik dermed sin debut på scenen i Stubhuset.

Gitte Nielsen

Gitte er en af vores dygtige sminkepiger. Udover det er Gitte også med til at gennemgå parykker og kostumer i tæt samarbejde med Lone, hvilket er en stor hjælp for holdet.

Kaj Bjørnlund Jensen

Kaj er en af holdets handymænd. Kaj er tømrer, så med hans hjælp bliver der fremstillet de flotteste kulisser og rekvisitter, som kan ses på scenen når revyen spiller.

 

Lars Gindeberg

Lars er holdets kreative og kunstneriske hjælper. Når Lars tegner og maler laver han de flotteste kulisser og rekvisitter, som ses både på scenen og i gangen i Stubhuset når der spilles revy i uge 10.

 

Maiken Hvilsom

Maiken er den anden af holdets to dygtige sminkepiger. Når skuespillerne har været i sminkestolen hos Maiken, er det altid med et flot resultat.

 

Conny Bech Blicher

Conny har været holdets revydirektør siden 2006. Conny er den der trækker i alle trådene, og sørger for at alt bliver timet og tilrettelagt i tæt samarbejde med de andre ildsjæle fra revyholdet.

Hun er også en af revyens forfattere, og derudover hun er også med i PR gruppen og formand for bestyrelsen.

 

Lars Svendsen

Lars er instruktør for Stubhusrevyen, og der er ingen tvivl om at Lars er medvirkende til at publikum får en sjov oplevelse. For når et nummer har været tænkt igennem af Lars kan man godt være helt sikker på at der kommer noget sjovt ud af det.

Revyen i år er ingen undtagelse, da Lars endnu engang har sat sit præg på hvert enkelt nummer.

 

Keld Mortensen

Keld er holdets sang instruktør, og en af grundene til at revyen de seneste år har høstet stor ros for alle sangene. Når keld har fordelt stemmerne og udfordrer skuespillerne er det helt sikkert at sangene bliver en af de store oplevelser i revyen takket være Kelds store ekspertise.

Keld er også kapelmester i revyorkesteret.

 

Anette Hovesen

Anette har været med på holdet siden 2013. Anette er kasserer i bestyrelsen og sørger med hård hånd for at al økonomi og regnskab er i orden.

Anette er også altid parat til at hjælpe i uge 10, hvor der er mange opgaver og praktiske ting der skal falde på plads.

Henrik Larsen

Henrik er en af dem der skriver tekster og sange. Henrik er høj grad med til at løfte niveauet i revyen, da han altid laver nogle super gode tekster.

Han har i de år han har været med som forfatter skrevet nogle helt fantastiske sange, så det bliver en stor oplevelse når de fremføres på scenen.

Henrik Kristoffersen

Henrik er den der har overblikket over, hvilke rekvisitter og kulisser der skal bruges, og en af dem der sørger for tingene kommer ind og ud af scenen, når revyen løber af stablen.

Henrik er også suppleant i bestyrelsen, og deltager gerne når der skal deles foldere ud og hænges plakater op i byen.

Kim Madsen

Kim er holdets fotograf. Kim sørger for billeder til vores PR materiale og til facebook.

Det er også Kim der sørger for at tage billeder under vores forestillinger, så hvis vi skal bruge billeder – og det i alle afskygninger –  så er Kim klar.

Lone Villadsen

Lone har været med lige siden revyen startede. Lone er en af forfatterne og hun er med sit gode humør og sjove tanker med til at skrive nogle fantastiske tekster.

Det er også Lone man ser spurte ind og ud af scenen med rekvisitter. Derudover er det Lone, der har overblikket når det gælder kostumer, så hun er af dem på holdet med mange forskellige funktioner.

 

Michael Pedersen

Michael er med i bestyrelsen, og medlem af revyens PR gruppe, hvor han hurtigt og præcist får løst mange opgaver.

Michael hjælper også bag ved scenen for når revyen kører er det ham man ser komme slæbende ind og ud med de store kulisser.Han står altid parat til at hjælpe, og han kan hurtigt fremskaffe det vi kommer til at mangle under forberedelserne til revyen.

 

Pia Christensen

Pia kender sin plads i ”kassen” og er som holdets sufflør altid opmærksom på at komme med et lille stikord eller et lille tegn til skuespillerne hvis det kniber.

Pia er i høj grad en af dem der er med til at sprede det gode humør på holdet da hendes smittende latter gør os alle glade og godt tilpas.

Heidi P. Villumsen

Heidi er med i forfattergruppen. Hun er også en af de praktiske hjælpere der sørger for nogle af de mange opgaver der skal løses i uge 10. Heidi er også en af dem der hjælper bag ved scenen når revyen kører.

Ingrid pryssing

Ingrid startede på holdet i 2018, og har påtaget sig den fornemme opgave at sørge for forplejning til det store sultne revyhold, når det hele går løs i uge 10.
Så der er med garanti ingen der kommer til at sulte når hun sammen med Jytte står klar ved kødgryderne.

Leif Hjortshøj Bach

Leif er med på holdet som uge 10 som hjælper. Han står klar til at hjælpe med alle de praktiske opgaver der er i revy ugen.

Leif er stadig aktiv i PR gruppen, og han er altid klar når der skal deles foldere ud og hænges plakater op rundt omkring i byen.

 

Jytte Nielsen

Jytte har været meget aktiv i revyen igennem mange år. Hun står altid klar med en hjælpende hånd når det hele kører i uge 10.

Hun har en meget vigtig funktion hun er nemlig også vores madmor, så sammen med Ingrid sørger hun for at hele holdet bliver glade og mætte når der øves og spilles revy.

 

Michael Feldbæk Bjørnlund From

Michael er skuespiller og en af dem der har mange andre funktioner på holdet. Michael er medlem af bestyrelsen og meget aktiv i PR gruppen hvor han blandt andet sørger for Facebook og Instagram.

 

Maria Rytter

Maria er skuespiller. Hun fik sin debut i Stubhusrevyen i 2019 til stor glæde for hele holdet. Marie er også medlem af forfattergruppen.

Kontakt os gerne:

direktor@stubhusrevyen.dk

sponsor@stubhusrevyen.dk